Головна » 2010 » Серпень » 23 » Педикюр
Педикюр
03:49
Ще в 1906 р. Конрад Біркеншток, винахідник зручних сандалів, сказав, що «стопа – це кисть ноги». Та й справді, наші ноги заслуговують на увагу не лише влітку, коли вони повністю відкриті, але й будь-якої пори року.



Доглядаючи за своїм тілом, обличчям, волоссям, не потрібно забувати, що окремого догляду потребують й наші ноги. Сьогодні близько 90% людей мають ті чи інші проблеми з ногами: нездорова шкіра, мозолі, тріщини. Неправильний догляд за ногами, погано підібране взуття, відсутність в їжі мінералів та вітамінів є причиною деформації нігтів і захворювань шкіри.
Педикюр рекомендується робити регулярно: один чи два рази в місяць. По-перше, це корисно для здоров’я, по-друге – естетично, а по-третє, напевно кожному відоме відчуття – ніби заново народився.

Косметичний салон "Neo"
- для всіх пропонує на вибір як гігієнічний педикюр, так і апаратний; Spa-педикюр, парафінотерапію. Для проблемних ніг і нігтів пропонується серія лікувальних та відновлювальних програм: лікування тріщин, різних стадій врослого нігтя, грибкових захворювань, лікування подагри, видалення мозолів, натоптишів, бородавок, моделювання та протезування нігтів за допомогою Nail form B/S, індивідуальне виготовлення ортозів. Але про все це по порядку...

Гігієнічний педикюр
Це варіант класичного педикюру, єдиною відмінністю є те, що епоніхій не обрізають, тільки акуратно відсувають, кутикулу забирають спеціальними засобами а потім ороговілі шари шкіри знімають за допомогою професійних скребків та пилочок. Перевагою цього методу є те, що епоніхій не пошкоджується, а це означає, що не залишається відкритих воріт для попадання інфекції. А кутикула, при регулярному використанні засобів для її пом’якшення та видалення стає тоншою та уповільнюється її ріст.

Апаратний педикюр
Метод апаратного педикюру відносно новий в Україні, і прийшов до нас з Німеччини, де практикується вже давно. Він проводиться без використання води. Перед сеансом застосовують засіб для санітарної обробки шкіри, потім наносять спеціальний пом’якшувач, котрий діє лише на ороговілі, мертві клітини, майстер при такій роботі не видаляє живі клітини, як це відбувається при класичному педикюрі. Згодом кожен сантиметр ніжок обробляється апаратом з насадками різного діаметру. При апаратному педикюрі ви не ризикуєте отримати травми та порізи.

Апаратний педикюр цілком безпечний. Є можливість краще обробляти загрубілу шкіру, важкодоступні місця між пальцями, область білянігтевого валика, кінчики пальців. Майстер видаляє загрубілий шар шкіри і не травмує здорову. При апаратному педикюрі використовується весь спектр перевірених часом методик, для безпечного і безболісного вирішення проблем врослого нігтя, мозолів, потовщення нігтьової пластинки і т.д.
Із „запущеними” ніжками апаратний педикюр деякий час потрібно робити частіше, проте через 4-6 процедур ви зрозумієте, що їх кількість можна зменшити.

Spa-педикюр
Це розкішний догляд за стопою, який передбачає використання скрабів, пілінгів, різних масок для ніг, кремів. Особлива увага приділяється масажу ніг та атмосфері повної релаксації. Spa-догляд можна поєднувати з будь-яким видом педикюру.

Переглядів: 1385 | Додав: Wolfer37] | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Реклама


Наше опитування

Як часто ви буваєте в косметичних салонах?
Всього відповідей: 96

Статистика

Copyright MyCorp © 2024 |