Головна » Архів матеріалів

7 правил першої засмаги, без опіків і пухирів

-  Помірне перебування на сонці, коли шкіру покрила легка, ледь помітна засмага, сприятливо впливає на організм, – розповідає Lady.tochka.net лікар-терапевт Валентина Сергіївна Палащенко. – З його допомогою з холестерину відбувається синтез вітаміну D, необхідного для міцних кісток і зубів, хорошого імунітету, фізичної витривалості та розумової працездатності.

- Засмага – це лише реакція нашої шкіри на вплив ультрафіолетових сонячних променів, без яких не було б життя на землі. Також засмага – це красиво, особливо у розпал літа, коли на шкірі із шоколадним відливом має ефектний вигляд світле вбрання, – говорить Валентина Сергіївна. – Але всього гарного повинно бути в міру! Адже навіть бажана засмага без дотримання правил перебування на сонці може стати причиною виникнення онкозахворювань, серед яких рак шкіри та молочних залоз. ... Читати далі »
Переглядів: 901 | Додав: Wolfer37] | Дата: 04.08.2010 | Коментарі (2)


Кожна жінка повинна прокидатися хоча б на десять хвилин раніше, аби мати запас часу для останніх штрихів: підтягнути, вирівняти волосся або навпаки, якщо коси в'ються, надати зачісці форму і підкреслити її неповторність.

Слід враховувати й особливості догляду за коротким волоссям, стрижкою. При такій зачісці дуже важливо вчасно відвідувати перукарню, оскільки тонке волосся доростає до якоїсь певної довжини і починає виказувати всі свої недоліки.

Майстер, враховуючи форму обличчя, густоту волосся, стиль, імідж та спосіб життя жінки, має сам підібрати зачіску. Якщо планується креативна стрижка, то перукар обов'язково враховує, чи зможе жінка підтримувати її у належному вигляді. ... Читати далі »
Переглядів: 1327 | Додав: Wolfer37] | Дата: 03.08.2010 | Коментарі (0)


Підготовчі роботи.

Хімічна завивка завжди виконується на чистому волоссі. Перш ніж почати, дізнайтеся про самопочуття клієнта, оскільки хімічна завивка може не вийти за наявності наступних чинників: хвороба, стрес, вагітність, годування грудьми, "критичні” дні, ухвалення антибіотиків, гормональних препаратів.
Якщо волосся клієнта пофарбоване металовмісними фарбниками (урзол, фуксин, фарба "Гамма”) - хімічну завивку виконувати не можна.

1. Спочатку потрібно перевірити реакцію організму клієнта на хімічний склад, яким виконуватимемо хімічну завивку. Для цього крапніть декілька крапель складу на внутрішню частину зап’ястя і через 10 хвилин перевірте. Якщо з’явилося почервоніння - у клієнта алергічна реакція на цей препарат. Або спробуйте застосувати інший препарат для хімічної завивки.
Якщо виявилася алергічна реакція і на нього, то від хімічної завивки доведеться відмовитися. ... Читати далі »

Переглядів: 10559 | Додав: Wolfer37] | Дата: 02.08.2010 | Коментарі (0)


Завдання кожної людини допомогти шкірі у важку хвилину оптимальним способом, а не ховатися влітку від сонця в хутровій шапці. Дивно, але багато хто так чинять зі своєю шкірою!!

Влітку в раціоні більшості людей достатньо фруктів і овочів, так і кількість випитої за день рідини наближається до норми. Сонячна активність у цей період максимальна, плюс до цього висока температура (вдома і на вулиці) стимулює роботу сальних і потових залоз. Повітря найчастіше сухої і насичений пилом, яка з успіхом осідає на обличчі.

Для власників змішаної-сухої шкіри в харчуванні треба не випускати з виду рослинний білок, який є необхідним для повноцінного синтезу колагенових і еластінових волокон (вони є «каркасом» для шкіри). Руйнування цих структур сприяє утворенню зморшок, до чого суха шкіра і так схильна. Треба різко зменшити або повністю виключити з власного раціону солодкі газовані напої. Вони призводять до нестачі вологи в організмі – шкіра від цього страждає в першу чергу. ... Читати далі »

Переглядів: 973 | Додав: Wolfer | Дата: 01.08.2010 | Коментарі (1)

« 1 2

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Наше опитування

Як часто ви буваєте в косметичних салонах?
Всього відповідей: 96

Статистика

Copyright MyCorp © 2024 |